Diensten - Born Horssen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Diensten

Werkzaamheden

Bouwkundig Advies

Indien u voor een verbouwing welke u zelf wenst uit te voeren toch eerst bouwkundig advies wilt inwinnen, bent u ook bij Born Bouw Horssen aan het juiste adres. Born Bouw Horssen kan u bijvoorbeeld adviseren over het wel of niet (gedeeltelijk) uitbreken van een draagmuur, geveldoorbraken maken enz. Zo is het meestal nodig om een (stalen) latei te plaatsen na het maken van een doorbraak. 


Architect verzorgen

Born Bouw Horssen kan voor u indien gewenst, tevens een gerenomeerd architect regelen om tekeningen te maken van uw plannen. Deze tekeningen zijn bijvoorbeeld nodig voor het aanvragen van een bouwvergunning. U ziet, bij Born Bouw Horssen kunt u terecht voor het gehele pakket, van A tot Z. 


Prijsberaming 

Ook voor een kostenberaming van bijkomende kosten voor een verbouwing na aankoop van een andere woning, kunt u bij Born Bouw Horssen terecht. Born Bouw Horssen kan een gerichte schatting maken, of een uitgebreide kostenraming zodat u precies weet waar u aan toe bent. Natuurlijk kunnen wij de gewenste werkzaamheden ook voor u uitvoeren. 


Mocht u meer willen weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu