Wat kunnen wij voor u betekenen? - Born Horssen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Werkzaamheden

Hier ziet u welke werkzaamheden Born Bouw Horssen zoal voor u kan uitvoeren. Mochten de door u gewenste werkzaamheden hier niet bij staan, of indien u meer informatie wenst, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


BADKAMERS


Indien u een nieuwe badkamer wenst te realiseren, kunt u hiervoor terecht bij Born Bouw Horssen. Wij kunnen voor u de bouwkundige werkzaamheden uitvoeren en samen met onze vaste partners, verzorgen wij tevens de electrische installatie en loodgieterswerkzaamheden. Aangezien het verbouwen van een badkamer gemiddeld 2 tot 3 weken in beslag neemt, kunnen wij voor u zelfs een tijdelijk (mobiele) douchecabine plaatsen, zodat u toch gewoon kunt douchen tijdens de verbouwing. Dat noemen wij nou service!  


ERKERS


Een erker gemaakt door Born Bouw Horssen levert u niet alleen een grotere woonkamer op maar is tevens een goede manier om uw woning te verfraaien. Een mooie erker is een blikvanger voor uw woning. Born Bouw Horssen zorgt er niet alleen voor dat de erker perfect bij uw woning past, maar ook bij uw budget. Natuurlijk is het eindresultaat afhankelijk van uw eigen afweging tussen kosten en baten maar u kunt er zeker vanuitgaan dat een erker geplaatst door Born Bouw Horssen een verbetering is voor uw woning.


NOKVERHOGING


Als u bovenop uw woning extra ruimte wenst kunt u behalve voor een dakkapel ook kiezen voor een nokverhoging. Born Bouw Horssen kan de nok van uw woning aan 1 of aan 2 kanten verhogen. Natuurlijk houd ik in mijn advies rekening met de maatvoering en bouwstijl van uw woning. Natuurlijk kan ik desgewenst de nieuw ontstane ruimte volledig voor u afwerken.


DAKKAPEL


Born Bouw Horssen kan voor u de zolder uitbreiden of door middel van het plaatsen van een dakkapel extra ruimte creeren voor een kinderkamer of (grotere) badkamer. De dakkapellen worden door mij met de hand gemaakt en zodoende kan ik u ook een uitstekende kwaliteit garanderen. Ik plaats dus GEEN prefab constructie, maar zorg ervoor dat de dakkapel voldoet aan al uw wensen qua afmetingen en afwerking. Born Bouw Horssen voert indien gewenst de dakkapel
uit met draai- en kiepramen zodat deze gemakkelijk van binnenuit schoongemaakt kunnen worden. Tevens kunt u de buitenbetimmering precies in de kleur kiezen welke het beste bij uw woning past.


AANBOUWEN / VERBOUWEN


Indien u meer ruimte wenst voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis of een speelruimte voor de kinderen, is een aanbouw aan uw woning een uitstekende oplossing. Een aanbouw vraagt wel om veel voorbereiding. U dient een heleboel zaken op een rijtje te hebben waaronder:

• Welke isolatie wenst u toe te passen
• Welke bouwstijl wenst u
• Welke stenen en andere materialen wilt u toepassen

Born Bouw Horssen zal u hierin adviseren en kan u volledig begeleiden bij het ontwerp van uw aanbouw. U krijgt van mij informatie over de voor- en nadelen van de verschillende materialen en technieken uitgelegd zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Zo krijgt u altijd de aanbouw die u in uw gedachten heeft.

Neem geheel vrijblijvend contact op indien u meer wilt weten, voor een kennismakingsgesprek of voor het uitbrengen van een offerte.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu